Амтек

Касови апарати връзка с нап

електронни везни

Касови апарати
Продукти и услуги


ПОС терминали

Датекс DT-15
BlueCash-50 Касов апарат и ПОС терминал в едно устройство
Касов апарат и платежен терминал с операционна система Android. Разполага с бърз принтиращ механизъм, четци за всички видове картови и безконтактни плащания, 1D и 2D баркод скенер и 5.4-инчов multi-touch дисплей за лесна навигация на продуктов каталог. Инсталиран софтуер за бързи продажби, издаване на фактури и голям избор от справки. Можете да приемате всички кредитни и дебитни карти с лого на Visa, V PAY, Visa Electron, Mastercard,Maestro, Diners Club, Discover или Transcard.
Датекс DT-15
BluePad-50
Можете да приемате всички кредитни и дебитни карти с лого на Visa, V PAY, Visa Electron, Mastercard,Maestro, Diners Club, Discover или Transcard. Не е необходимо закупуването на терминал, за да ползвате услугите на DatecsPay. Компактно, елегантно и удобно решение за малкия бизнес. Предлага блутут връзка с мобилен телефон, както и директна връзка с касовите апарати на Датекс. Ергономичният му дизайн го прави лесно преносим и идеален също и за куриери, ресторанти и сезонни бизнеси.
Датекс DT-15
BluePad-55
Можете да приемате всички кредитни и дебитни карти с лого на Visa, V PAY, Visa Electron, Mastercard,Maestro, Diners Club, Discover или Transcard. Не е необходимо закупуването на терминал, за да ползвате услугите на DatecsPay. Модерно и лесно преносимо POS решение, което няма нужда от мобилен телефон, за да приемате плащания. Може да изберете 2G/3G/4G или WiFi вариант, според спецификата на Вашия бизнес. Това е идеално решение за магазини, бутици, медицински центрове и заведения за бързо хранене.
Датекс DT-15
BluePad-5000
Можете да приемате всички кредитни и дебитни карти с лого на Visa, V PAY, Visa Electron, Mastercard,Maestro, Diners Club, Discover или Transcard. Не е необходимо закупуването на терминал, за да ползвате услугите на DatecsPay. Едно класическо POS решение, което е напълно самодостатъчно. Поддържа всички форми на разплащане: магнитна лента, EMV чип и PIN, както и безконтактни карти. Освен това може да работи както през GPRS, така и с WiFi. Много добро решение за ресторанти, заведения и магазини.


Амтек ЕООД е фирма, която активно се занимава с продажба, сервиз и ремонт на фискални принтери, пос принтери, баркод четци, етикетни принтери,
касови апарати, електронни везни, касови апарати връзка с НАП.

Касови апарати безплатна доставка